+ Konuya Cevap Yaz
Toplam 3 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 3 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Benq e72

Cep Telefonları Genel Katagorisinde ve  BenQ-Siemens Forumunda Bulunan  Benq e72 Konusunu Görüntülemektesiniz.=>Tweet Share Telefona rom attım tamamlandı fakat telefon hiçbir şekilde açılmıyor. Servis anakartı değişiriz problem kalmaz diyor sıfırına eşdeğer fiyat ...

• Genç Üye
    • emani is on a distinguished road

Benq e72

Share

Telefona rom attım tamamlandı fakat telefon hiçbir şekilde açılmıyor. Servis anakartı değişiriz problem kalmaz diyor sıfırına eşdeğer fiyat istiyor. Bir çözüm önerisi olan var mı sorun nedir, kurtulma ümidi var mı? Bilgisayar görüyor, ancak veri aktarımı yapmıyor, açınca da cihazda sadece kırmızı ışık yanıyor başka tepki yok. Yardımcı olacaklara şimdiden teşekkürler

• CeP PuSuLa Admin
    • psa has a reputation beyond repute psa has a reputation beyond repute psa has a reputation beyond repute psa has a reputation beyond repute psa has a reputation beyond repute psa has a reputation beyond repute psa has a reputation beyond repute psa has a reputation beyond repute psa has a reputation beyond repute psa has a reputation beyond repute psa has a reputation beyond repute

* Benq e72

Share

Rom'u hangi programla attınız?

• ...::İllustrator Uzmanı::...
    • mehmet-im is a splendid one to behold mehmet-im is a splendid one to behold mehmet-im is a splendid one to behold mehmet-im is a splendid one to behold mehmet-im is a splendid one to behold mehmet-im is a splendid one to behold mehmet-im is a splendid one to behold mehmet-im is a splendid one to behold

* Benq e72

Share

ekranda 3 renk varsa kırmızı mavi yeşil kurtarırsın dostum.benimde basıma geldi htc de telefoncuya verdim yaptı.sen hiç ugrasma muhakkak biyerde hata alıyosun

windows 6 ydı 6.5 yapıyım dedim göctü.
    sanırım benq da windows google görsellerde yanlıs cıkmıyorsa

telefonu aktivesync hiç bi şekilde görüyomu.