+ Konuya Cevap Yaz
Toplam 8 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 8 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Nokia 5800 Dokunmatik Ekran Panelini Değiştirmek - Videolu

Cep Telefonları Genel Katagorisinde ve  Nokia Forumunda Bulunan  Nokia 5800 Dokunmatik Ekran Panelini Değiştirmek - Videolu Konusunu Görüntülemektesiniz.=>Tweet Share Tabi önce Nokia 5800 Dokunmatik Digitizer Ön Panel+Film'i temin etmelisiniz.ve t5 tornavida. 34 tl + kargo - Nokia ...

• Genç Üye
    • Taz1o is on a distinguished road

Nokia 5800 Dokunmatik Ekran Panelini Değiştirmek - Videolu

Share

Tabi önce Nokia 5800 Dokunmatik Digitizer Ön Panel+Film'i temin etmelisiniz.ve t5 tornavida.

34 tl + kargo -
    Nokia 5800 Orjinal Dokunmatik Ekran Paneli | | ceptopc.com |
    http://www.ceptopc.com/?urun-1336-Nokia ... aneli.html

24 tl + kargo
    NOKİA 5800expresmusic DOKUNMATİK CAM GittiGidiyor.com'da #38718009
    http://urun.gittigidiyor.com/NOKIA-5800 ... ZZ38718009

5,80 dolar - çin sitesi bedava kargo var ( free shipping). teslim süresi 1 ila 1,5 ay.
    Replacement Touch Screen Digitizer for Nokia 5800/5800W/5802 - Free Shipping - DealExtreme
    http://www.dealextreme.com/p/replacemen ... 802-100101

ben 5800 xm'i 2. el satın aldım.hala garantisi var.lakin kalem ve dış etkenler ekranı çizilmesine yol açtı özellikle oyun oynarken artık çıldırmaya başladım dokunmatik hassasiyet bitmişti.satın aldığımda iki üç çizik vardı ekran koruyucu satın almadım.kılıf kullanmadım.

işte 5800,

[youtube:1dikd25y]http://www.youtube.com/watch?v=YMAJY3QOOMY[/youtube:1dikd25y]

bu videoyu izledim önce sonra t5 tornavida satın aldım.GG'da satılıyor ucuz set olarak.http://urun.gittigidiyor.com/tornavi...QQidZZ39550498

dokunmatik ekran paneli geldi bugün parçaladım 5800'ı.tamamiyle youtube videosunda ne yapıldıysa onu takip ettim.Eli yatkın olan yapar ama daha ziyade servis'e para vermeden halletmek istedim.20-25 TL alırlardı en azından.ki çok basit dikkatli olmalısınız ayrıca ön kapak hem ekran filmine hemde dokunmatik ekran paneline bağlı nazik davranmazsanız kopar film.

işte yeni maviş 5800,

Zagg Invisible Shield ( Nokia 5800 Görünmez + Çizilmez Kılıf satın aldım bugün yarın gelir onuda monte edeceğim.

ayrıca bu işlemi yapmak elbette riskli her ne kadar videoda 2 dakikada 5800 sökülüyorsa siz bu işlemi ilk kez yapıyorsanız hata yapmanız olası.teknik servise teslim edin yapamam diyenler.montajı yaparım diyenlere kolay gelsin.

resimler bana aittir.

• ...::Uzman Yorumcu::...
    • lewis95 is a splendid one to behold lewis95 is a splendid one to behold lewis95 is a splendid one to behold lewis95 is a splendid one to behold lewis95 is a splendid one to behold lewis95 is a splendid one to behold lewis95 is a splendid one to behold lewis95 is a splendid one to behold

* Nokia 5800 Dokunmatik Ekran Panelini Değiştirmek - Videolu

Share

eline sağlık kardeş ileride işime yarayabilir
    myasthenia gravis

• ...::İllustrator Uzmanı::...
    • mehmet-im is a splendid one to behold mehmet-im is a splendid one to behold mehmet-im is a splendid one to behold mehmet-im is a splendid one to behold mehmet-im is a splendid one to behold mehmet-im is a splendid one to behold mehmet-im is a splendid one to behold mehmet-im is a splendid one to behold

Share

deneyin bence 58 i olanlar :)) tas gibi tel gecen gün arkadaslar dögüştük bana 58 i fırlattı cok sert bi şekilde :)) eğildim üstümden gecti ama cok sert attı arkamdaki demirlere resmen cakıldı telefon sadece arka kapak cıktı DD

• lewis95 is a splendid one to behold lewis95 is a splendid one to behold lewis95 is a splendid one to behold lewis95 is a splendid one to behold lewis95 is a splendid one to behold lewis95 is a splendid one to behold lewis95 is a splendid one to behold lewis95 is a splendid one to behold

Share

Alıntı mehmet-im Nickli Üyeden Alıntı
    deneyin bence 58 i olanlar :)) tas gibi tel gecen gün arkadaslar dögüştük bana 58 i fırlattı cok sert bi şekilde :)) eğildim üstümden gecti ama cok sert attı arkamdaki demirlere resmen cakıldı telefon sadece arka kapak cıktı DD
    yok mehmet sandığın kadar sağlam değil ben bi kere ön kapağı açtım nazik davrandım dokunmatiği ekrana bağlayan bağlantı koptu
    myasthenia gravis

• ...::İllustrator Uzmanı::...
    • mehmet-im is a splendid one to behold mehmet-im is a splendid one to behold mehmet-im is a splendid one to behold mehmet-im is a splendid one to behold mehmet-im is a splendid one to behold mehmet-im is a splendid one to behold mehmet-im is a splendid one to behold mehmet-im is a splendid one to behold

Share

valla o hızda hangi tel gelirse gelsin paramparça olması lazımdı

Share

Alıntı mehmet-im Nickli Üyeden Alıntı
    valla o hızda hangi tel gelirse gelsin paramparça olması lazımdı
    myasthenia gravis

• Genç Üye
    • emre61 is on a distinguished road

Share

banada yardımcı olabilecek insan var mı benimde lcd ekran bağlantısı koptu yetmezmiş gibi lcd ekranı takılan yerde kırıldı takılan yerin adı nedir öğrenmeye çalışıyorum

• Yetişkin Üye
    • By_DİYAR is on a distinguished road

Share

takılan yerin adı ekran soketidir dostum sen bir tamirciye git senin işin çok sen yapamazzsın ...