+ Konuya Cevap Yaz
Toplam 2 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 2 arasi kadar sonuc gösteriliyor

dell n5030 tv bağlamak istiyorum yardım...

Dizüstü PC Ürünleri Katagorisinde ve  Notebook Forumunda Bulunan  dell n5030 tv bağlamak istiyorum yardım... Konusunu Görüntülemektesiniz.=>Tweet Share arkadaşlar dell inspiron n5030 dizüstü bilgisayarımı tüplü scart girişli televizyona bağlamak istiyorum. nasıl yapabilirim hangi kablo ile olabilir ...

• Profesyonel Üye
    • IhsanDenizTR is on a distinguished road

dell n5030 tv bağlamak istiyorum yardım...

Share

arkadaşlar dell inspiron n5030 dizüstü bilgisayarımı tüplü scart girişli televizyona bağlamak istiyorum. nasıl yapabilirim hangi kablo ile olabilir yardımcı olan olmayan herkese teşekkürler :)

• ...::İllustrator Uzmanı::...
    • mehmet-im is a splendid one to behold mehmet-im is a splendid one to behold mehmet-im is a splendid one to behold mehmet-im is a splendid one to behold mehmet-im is a splendid one to behold mehmet-im is a splendid one to behold mehmet-im is a splendid one to behold mehmet-im is a splendid one to behold

* dell n5030 tv bağlamak istiyorum yardım...

Share

scart girişini bende merak ediyorum ama yeni nesil tv lerde direk pc gibi girş var ben ordan baglıyorum scart girişin diğer taraf girişini su arkada bulunan pembe sanırım oraya takabiliriz(tahmin)