+ Konuya Cevap Yaz
Toplam 3 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 3 arasi kadar sonuc gösteriliyor

6303i için kontrastı iyi ayarlanmış Fenerbahçe teması lazım

Nokia S40 ve Java Katagorisinde ve  S40 Temaları Forumunda Bulunan  6303i için kontrastı iyi ayarlanmış Fenerbahçe teması lazım Konusunu Görüntülemektesiniz.=>Tweet Share Evet sonunda babaya babalar günü için 6303i almaya karar verdim ama telefonu vermeden önce temayı filan ayarlayıp öyle ...

• ...::Bilgisayar Uzmanı::...
    • SorrowOcean is on a distinguished road

6303i için kontrastı iyi ayarlanmış Fenerbahçe teması lazım

Share

Evet sonunda babaya babalar günü için 6303i almaya karar verdim ama telefonu vermeden önce temayı filan ayarlayıp öyle vermek istiyorum. kontrastı iyi ayarlanmış. Tüm menüleri net gözüken bir fenerbahçe temasına ihtiyacım var. Baba 75 yaşında yani göz doğal olarak çok sağlam değil. O yüzden kontrastların ve menü renklerinin iyi ayarlanmış olması lazım. Şimdiden teşekkürler.

• ...::İllustrator Uzmanı::...
    • mehmet-im is a splendid one to behold mehmet-im is a splendid one to behold mehmet-im is a splendid one to behold mehmet-im is a splendid one to behold mehmet-im is a splendid one to behold mehmet-im is a splendid one to behold mehmet-im is a splendid one to behold mehmet-im is a splendid one to behold

* 6303i için kontrastı iyi ayarlanmış Fenerbahçe teması lazı

Share

valla kücücük ekranı olan telefonu tercih etmişsin.ne kadar iyi olsada yazıları cok kücük kalır heleki 75 yasında diyosun.almadıysan dedim gibi N73 al

• ...::Bilgisayar Uzmanı::...
    • SorrowOcean is on a distinguished road

* 6303i için kontrastı iyi ayarlanmış Fenerbahçe teması lazı

Share

daha önceki telefonu da aynı ekrandı n73 den çok daha iyi batarya ömrü var ve menüsü n73 kadar karışık olmayacak 6303'ün. Çok sade minimum özellikli fakat yüksek ses ve daha da önemlisi uzun pil ömürlü cihaz gerekiyor. O yüzden n73 den buna kaydım 20güne kadar bekleme ömrü diyor ki muhtemelen babamın kullanışında çok rahat 15 günü bulacaktır.